Vejledninger og guides

Her finder du hjælp og vejledning til at bruge vores GPS-enheder og vores Care Tracker app. Vejledninger for udgåede produkter kan fremsendes ved henvendelse til [email protected]

Vejledning til Nova

Vejledning til Liva

Vejledning til evi

Vejledning til Basic

Video vejledninger

Om livet med demens

Hvert år forsvinder 1.000 personer med demens, derfor har Stella Care udviklet Care Tracker systemet, der ved hjælp af en GPS-enhed kan lokalisere personer med demens, hvis de skulle komme på afveje. Der er mulighed for at opsætte et virtuelt hegn omkring et plejecenter eller en bopæl. Skulle personen bevæge sig udenfor dette område vil personale og pårørende blive notificeret via Care Tracker App’en.

Hør Nina fortælle om livet med demens. Nina fortæller om hendes demensramte mand, om hvordan sygdommen startede med at vise sig og hvilke adfærdsmæssige forandringer hun oplevede. Nina beskriver også, hvornår hun tog beslutningen om at hendes mand skulle på plejecenter og hvilke tanker hun har gjort sig i forløbet op til samt hvilke udfordringer, det havde i deres dagligdag. Efter Ninas mand kom på plejecenter, beskriver hun angsten for, om hendes mand skulle komme til skade når hun ikke var tilstede. Efter at Ninas mand forsvinder første gang, beslutter plejecentret at udstyre hendes mand med en GPS.

Hør også om Aage Rasmussen, der blev diagnosticeret med demens i 2008. Hans hustru Rita Knudsen fortæller om, hvordan de første tegn viste sig. Rita fortæller også om, hvordan Aage igen kunne gå ture, fordi Aage blev tilbudt en GPS-enhed, der gav Rita og plejepersonalet mulighed, for at følge Aage, hvis han var kommet på afveje og hvordan de nemt og sikkert fik ham hjem igen.

Skanderborg kommunes demenskoordinator Inge Tranholm fortæller, hvorfor man i Skanderborg kommune har valgt at tilbyde GPS-enheder som et tilbud til personer med demens.

Se vores forskellige GPS-lokaliseringsenheder her