GPS enheder

Lokaliseringsenheder fra Stella Care løser et samfundsmæssigt problem
ved at anvende og videreudvikle kendt teknologi, så den kan anvendes
til andre formål end oprindeligt tiltænkt.

Stella Care tilbyder en række forskellige lokaliseringsenheder med GPS til sporing af demensramte. Produkterne opfylder forskellige behov for henholdsvis plejepersonale eller pårørende.

Her ser du vores lokaliseringsenheder til personer med demens. I vores sortiment har vi blandt andet ure, som er et fantastisk produkt til personer, der har brug for en GPS som en integreret del af deres dagligdag.

Er den demensramte vant til at bære ur, vil vi altid anbefale vores ure. Nogle har måske allerede et ur, som de er vant til at bære her kan vores Minibox, Evi eller Basic måske være et mere passende produkt. Uanset hvilken GPS du er interesseret i lover vi altid top kvalitet. Vælger du vores leje-model, har du mulighed for at opsige aftalen fra dag-til-dag.

Der er også forskel på, hvor præcis GPS’en er i enhederne. Er du i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 42 42 90 60 eller skrive til os i formularen på vores kontaktside.

Viser alle 7 resultater

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udgives ca. 6 gange årligt. I nyhedsbrevet får du den nyeste viden, om den teknik vi anvender til sporing af demente, såsom vores app til at finde forsvundne demente og nyt om dem der arbejder med demente, til en lettere hverdag.