Lokaliseringsenheder til personer med demens - Stella Care

Om STELLA CARE

Vores energiske tilgang gør, at STELLA CARE teamets vilde idéer bliver til realistiske strategier. Det betyder:

  • At vores lokaliseringsenheder er designet så de er værdige for personen med demens at bære. Vores ure er designet, så de ikke ligner et stigmatiserende hjælpemiddel. Det skaber værdi for borgerne og sikre at den demensramte har lyst til at bære hjælpemidlet. 
  • At vores system er udviklet med hjælp fra brugerne, og derfor er meget nemt at anvende. Det bruges fra en app på mobiltelefonen.
  • At vores app automatisk fortæller brugeren, hvis der er noget galt. Eksempelvis hvis en GPS-tracker slukkes, eller hvis batteriniveauet er lavt. Og naturligvis giver app’en alarm, når den demente person forlader området.
  • At vi hele tiden forbedrer og videreudvikler vores system. Eftersom vi selv har udviklet det, har vi også mulighed for at lave forbedringer, som vores konkurrenter ikke kan lave.

Vi støtter Alzheimer foreningen

Hos Stella Care synes vi at Alzheimer foreningens arbejde er prisværdigt. Derfor støtter vi foreningen i at sikre bedre vilkår for demente og deres pårørende.

Alzheimer foreningen

Medlem af danish care

Danish Care

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udgives ca. 6 gange årligt. I nyhedsbrevet får du den nyeste viden, om den teknik vi anvender til sporing af demente, såsom vores app til at finde forsvundne demente og nyt om dem der arbejder med demente, til en lettere hverdag.