Software udvikler til formålsdrevet virksomhed - Stella Care

Softwareudvikler

Stella Care er en service- og teknologivirksomhed, der kæmper for at hjælpe mennesker med demens.
Vores mål er, at ingen demensramte forsvinder sporløst.

Stella Care er en service- og teknologivirksomhed, der kæmper for at hjælpe mennesker med demens. Vores mål er, at ingen demensramte forsvinder sporløst.

Her er innovation og udvikling i fokus

Vi designer og udvikler effektive systemer, som skaber tryghed og frihed for mennesker med demens, plejepersonale og pårørende. Det gør vi ved at levere professionel GPS-lokalisering af personer med demens til mere end 50 af landets kommuner. Snart er vi også klar til at tilbyde vores løsning internationalt. Vores app og GPS-enheder giver hver dag flere tusinde mennesker med demens frihed til at glemme samt tryghed for mange flere pårørende og plejere.

Vi tilbyder det bedste produkt på markedet og det forpligtiger

Kvalitet er derfor afgørende for os – det gælder også i udviklingen af vores produkter og service. Vi arbejder agilt, og følger dagligt op på status. Kvaliteten af vores arbejde og vores produkter er i top, og det er de rigtige løsninger, vi udvikler. Du kommer til at arbejde med opgaver, hvor du hurtigt kan se dit arbejde virke i praksis, og at din indsats gør en forskel for rigtig mange mennesker.

Vores produkter består bland andet af:

 • IoT devices (avancerede GPS-enheder og smart-ure)
 • Cloud-applications
 • Back-end og front-end
 • Aps til iOS og Android devices

Innovativ udvikler med højt fagligt niveau

Vi forventer et højt fagligt niveau indenfor en eller begge af følgende:

 • Udvikling af UI vha. Angular.TS
 • Udvikling vha. ASP.NET Core (c#) og EF core

Derudover vægtes det positivt hvis du:

 • Kan designe fornuftige datamodeller
 • Kan udvikle Java/Kotlin til Android
 • Kan udvikle i Flutter (Dart)
 • Har erfaring med Azure Cloud Hosting
 • Har erfaring med MySql queries
 • Taler, læser og skriver flydende dansk

Dit engagement

Du har evnen til at tænke kreativt og finde løsninger på det, som så ud til at være umuligt. Du kan simplificere og nedbryde svære og komplekse opgaver og du arbejder disciplineret for, at vi sammen kan nå vores mål. Du får et tæt samarbejde og sparring med vores CTO Søren Christiansen, og sammen med teamet udvikler du innovative og stærke løsninger.
Vi er en lille virksomhed med store ambitioner. Vi er i vækst og vi brænder for det, vi laver. Hverdagen er travl, med godt arbejdsklima og gode kollegaer.

Interesseret?

Så glæder vi os til at få dit cv og gerne en kort præsentation af dig – gerne på video. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Rasmus Hansen på telefon 42 42 90 50.

Præsentation samt CV sendes pr. e-mail til job@stellacare.dk

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udgives ca. 6 gange årligt. I nyhedsbrevet får du den nyeste viden, om den teknik vi anvender til sporing af demente, såsom vores app til at finde forsvundne demente og nyt om dem der arbejder med demente, til en lettere hverdag.