Nyheter - Stella Care

Nyheter

Läs om de senaste nyheterna i demens eller nyheter från Stella Care

Senaste nyheterna

Faxe Kommunes demensteam kan ikke rose Stella Care og deres produkter nok. Der er hurtig hjælp og vejledning. Vores skulder er sunket ned på plads, da vi ved at GPS`erne fungerer. Vi er mere trygge for borgers sikkerhed nu. Borger der fik GPS Ur Rose, siger “hvor er det flot, jeg har vundet i lotteriet.” En anden borger græd da hun fik Rosa Uret, hvorefter hun ikke ville have ure på da, det var for flot.

Vi har fået tid frigivet til andet arbejde, da Stella Care står får vejledningen af GPS. Stella Care er altid imødekommende og yderst venlige. De er virkelige professionelle..

GPS-løsningen fra Stella Care har betydet, at min mor har kunnet være længere tid i sit eget hjem. Den har givet hende succesoplevelser og en oplevelse af at kunne klare sig selv. GPS’en er en kæmpe hjælp. Det, at vi kan gøre de samme ting, som vi plejer, sammen med min mor, uden hele tiden at skulle holde øje med hende, har betydet enormt meget for begge parter. Vi har også flere gange haft GPS trackeren med i udlandet, og her har GPS-løsningen været uundværlig.

Annie Holm Andersen.

På baggrund af en gennemgribende test af udvalgte produkter, faldt valget på Stella Care, som efter vores opfattelse har det bedste produkt på markedet i dag. Vi lagde særlig vægt på brugervenlighed, præcision, stabilitet og sikkerhed i systemet. Plejepersonalet er glade for at bruge det i hverdagen. De oplever, at det er meget nemt at anvende, ligesom det lever op til vores høje krav om præcision, sikkerhed og stabilitet. Vi bruger nu udelukkende Care Tracker systemet fra Stella Care. Stella Care er en innovativ virksomhed med et højt service niveau og vi er overordentlig glade for samarbejdet.

Richard Nørskov, Teknisk konsulent, Aarhus Kommune.

Hvordan kan man på under 10 minutter introducere og vejlede i brugen af en GPS tracker? Det gjorde Stella Care 🙂 og som demenskonsulent fik jeg svar på alle tænkelige og utænkelige spørgsmål. Jeg var overbevist. Fagligt, kompetent og professionelt samarbejde med Stella Care, som formår at være ”der hvor jeg er”. Produktet er fantastisk brugervenligt og nemt at betjene og der ydes et højt service niveau. Tak for samarbejdet!

Kate Espe, Demenskonsulent, Greve kommune.

Vi benytter både GPS uret, med og uden lås, samt den lille GPS brik. GPS uret egner sig bedst til mænd. Det er lettere at overtale en ældre herre til at være smart med nyt herreur end det er med en dame. Vi er rigtig glade for den lille GPS brik. Den kan let gemmes under tøjet, sidde på et bælte, hænge i en strop i tasken eller lignende. Dermed kan værdigheden bevares for den demente person. Vi har nu kørt med Stella Cares produkter i snart to år. Stella Care reagerer prompte og yder usædvanlig fin support. Samtidig er det dejligt at de er lydhøre over for ændringer praktisk og vejledningsmæssigt.

Gitte Nissen, Hjælpemiddelafdelingen, Rødovre Kommune.

Kan kun anbefale denne virksomhed, deres produkter og personerne bag! Min anbefaling er bygget på et professionelt og personligt kendskab til den personkreds der tegner firmaet, til produkterne og til hvilken merværdi og tryghed de giver hos sundhedsfagligt personale, brugere og pårørende.

Dan Kornbek Christiansen, Ældre- og Omsorgskonsulent, Glostrup Kommune.

Vil bare lige fortælle, at en af mine venners demente mor for nylig har fået en GPS fra Stella Care. Den fungerer bare! Familien har kæmpet for at få plejehjemmet, der ligger i Københavns Kommune, til at udskifte den hun havde, som bare ikke duede. Nu kan de tracke hende og bringe hende sikkert tilbage til plejehjemmet. Hvilken tryghed det har givet de pårørende. Tak til jer for jeres gode arbejde. I er et par superhelte.

Kit Bryde.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev publiceras ca. 6 gånger om året. Nyhetsbrevet ger dig den senaste kunskapen om den teknik vi använder för att spåra personer med demens, till exempel vår app för att hitta förlorade personer och nyheter om dem som arbetar med demens, för en enklare vardag.